Velká kniha vtipu Honzy Vyčítala - Vyčítal, Jan (Cosmopolis, 2019)
Tato kniha přináší průřez tvorbou oblíbeného autora kreslených vtipů a hudebníka Honzy Vyčítala, jehož vtipy nechyběly snad v žádném z čísel populárního Dikobrazu nebo v časopise Mladý svět. Jeho kreslené vtipy se psy, kocoury a trempy s cigárem v koutku baví dodnes. Všech 500 vybraných vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého českého humoru.
Keywords: Humor, satira; Křížovky a zábava