Interpretace Národní účetní rady s praktickými příklady a komentáři - Procházka, David (Grada, 2019)
Národní účetní rada vydala za dobu svojí dvacetileté existence 37 Interpretací českých účetních předpisů a na řadě dalších aktuálně pracuje. Kniha obsahuje nejen texty vlastních Interpretací, ale také doplnění o příklady jejich aplikace. Jde o nejlepší a nejucelenější informace pro odbornou účetní praxi.
Keywords: Účetnictví