Tvořivé nápady a hry pro malé děti z levných materiálů - Rybová, Kateřina (Grada, 2019)
Nové a kreativní nápady pro zabavení a rozvoj dětí v předškolním a mladším školním věku. Návody na tvoření z levných a snadno dostupných materiálů a s jednoduchými postupy. Součástí návodů jsou také náměty na různé hry, které si s vyrobenými předměty mohou rodiče s dětmi zahrát.
Keywords: Umění a kultura; Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi