Emoce pod kontrolou Pět kroků ke zvládání emocí - Loja, Radka (Grada, 2019)
Zkušená autorka-psycholožka vám prozradí, odkud emoce přicházejí a jak je můžete zvládat, vyjadřovat a regulovat přiměřeným způsobem. Poznáte, jak se nenechat emocemi unést a neničit si tak své vztahy a zdraví. Emoce, jako je vztek, úzkost, strach nebo pocity viny, vás už nebudou ochromovat.
Keywords: Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život; Sebedůvěra a emoce