Domeček pro šneka Palmáce - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2019)
Co si má počít šnek, když přijde o ulitu nad hlavou? Přečtěte si o strastiplné cestě šneka Palmáce za novým domečkem. Čeká vás velké ilustrované dobrodružství se spoustou zvířátek. Dozvíte, že bez kamarádů to v životě prostě nejde.
Keywords: Pohádky