Sociální práce v systému koordinované rehabilitace u klientů po získaném poškození mozku (zejména CMP) se zvláštním zřetelem na intervenci z hlediska sociální práce, fyzioterapie, ergoterapie - Vacková, Jitka (Grada, 2020)
Koordinovaná rehabilitace klientů po poškození mozku v jejich přirozeném domácím prostředí metodami sociální práce, fyzioterapie, ergoterapie, medicíny, logopedie a psychologie podle unikátního výzkumu týmu odborníků z Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
Keywords: Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník