Základy fyziologie člověka pro nelékařské zdravotnické obory - Petřek, Josef (Grada, 2019)
V knize s charakterem repetitoria jsou shrnuty základní poznatky z fyziologie člověka, které jsou nezbytné pro pochopení aktivity funkčních systémů zdravého člověka.
Keywords: Teoretické obory