Fridolín a kouzelný Bambola - Ráž, Václav (Bambook, 2019)
Děti, víte, kdo je to Bambola a jaké to je v Bambóllii? Že ne? Tak se vydejte s Fridolínem po kouzelné zemi Bambóllii a prožijte neuvěřitelná dobrodružství. Čeká vás spousta napětí, poučení, ale i pěkný kopec legrace. A navíc, zažili jste už někdy takovou bláznivou zemi, kde je zároveň léto i zima? Pokud ne, pak tedy vítejte v Bambólii!
Keywords: Beletrie pro děti; Čtení s poučením