Jak vychovat maminku - Reaganová, Jean (Bambook, 2019)
Kterak správně vychovat zdravou a spokojenou maminku? Jak zajistit, aby se budila s úsměvem a správně se oblékala? Jak maminku zabavit při čekání ve frontě u pokladny, aby nezlobila? Zajistěte, aby měla dostatek pohybu. Naučte ji lézt po stromech, hrát kopanou nebo skákat jako klokan... Roztomilý humor výměny rolí, šitý na míru dětem i rodičům.
Keywords: Beletrie pro děti; Pracovní sešity, zábava, hry