Jak pohlídat dědečka - Reaganová, Jean (Bambook, 2019)
Hlídat dědečka je zábava. Ale jak na to? Co dělat, aby se děda dobře bavil a ani trochu se nenudil? Co mu připravit k svačině? Kde dědečka venčit, jak ho obléknout, na co si s ním hrát? Hlavně dědovi nezapomeňte ukázat louže! V knížce se dozvíte i to, na co nutně potřebujete pastelky, žraloky a hromadu kečupu...
Keywords: Beletrie pro děti; Pracovní sešity, zábava, hry