Skopičiny kocoura Silvestra - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2020)
Krásně ilustrované pohádky plné zvířátek potěší všechny malé čtenáře. Navíc jsou doplněny množstvím veselých básniček a praktických úkolů.
Keywords: Pohádky