Hry pro rozvoj čtení Od batolete po školáka - Ficová, Theodora, Lenka (Grada, 2023)
Jestlipak víte, kdy se u dítěte začínají rozvíjet předpoklady pro to, aby z něho nebo z ní vyrost zdatný čtenář? Pokud hádáte předškolní věk nebo dokonce první třídu, jste vedle jak ta jedle!
Keywords: Rady pro rodiče