Čarodějnice Bordelína - Koželuhová, Marie (Bambook, 2019)
Kam vkročí čarodějnice Bordelína, tam to začne lítat! A nejen na jejím kouzelném duhovém deštníku. Tohle střapaté stvoření dokáže zaručeně obrátit naruby celý les a jeho obyvatelům dá pěkně zabrat. Ale Bordelína není jediná, kdo umí zázraky...
Keywords: Pohádky