Sestry Machatovy - Staňková, Věra (Grada, 2019)
Kdo jsou sestry Machatovy? Slavná dvojčata, která mají za sebou úspěšnou sportovní kariéru moderních gymnastek a k tomu ještě druhou, neméně zajímavou kariéru baletní. I dnes, kdy překročily osmdesátku, se dívají na svět se stejným úsměvem jako dřív. Čím to asi je?
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Memoáry, osobnosti a osudy