Ruční knižní vazby - Beranová, Lucie (Grada, 2020)
Vyzkoušejte si knihařské řemeslo v domácích podmínkách. Seznamte se s knihařským náčiním, materiály a odbornými pojmy a osvojte si základní dovednosti od jednoduchých vazeb až po složitější knihaření. Naučte se 10 základních druhů knižních vazeb a vytvořte si vlastní jedinečné knihy.
Keywords: Výtvarné techniky, umění