Cizinci - Castle, Mort (Golden Dog, 2021)
Máte rádi svého souseda? Možná má rád i on vás. Anebo si představuje, jak vám drtí lebku kamenem. A pak jsou tu Cizinci. Sousedi, kteří si nic nepředstavují. Tihle sousedi jednají. Kosti praskají a krev teče. A to je jen začátek, protože to nejhorší teprve přijde...
Keywords: Horory