Interakční psychologický výcvik 2., doplněné a přepracované vydání - Kolařík, Marek (Grada, 2019)
V přípravě pedagogů, psychologů a dalších oborů má interakční psychologický výcvik nezastupitelné místo. Kniha přináší konkrétní hry a postupy pro práci se skupinou. Vedoucím i členům skupiny umožňuje porozumět základním pravidlům a zákonitostem, kterými se práce s výcvikovou skupinou řídí. ​
Keywords: Pedagogika; Psychologie odborná; Komunikační dovednosti