Kolem světa za 80 stromy - Drori, Jonathan (Grada, 2019)
Od posvátného indického banyánu k voňavému cedru libanonskému - vezmeme vás na ilustrovanou pouť za stromy, které jsou základem historie, ovlivňují generace lidí, duchovní život i folklor. Úžasná kniha, která vám objasní, jak klíčovou roli stromy hrají v každé oblasti lidského života. S nádhernými ilustracemi Lucille Clercové.
Keywords: Ostatní; Příroda kolem nás