Somatologie pro předmět Základy anatomie a fyziologie člověka, 3., přepracované a doplněné vydání - Dylevský, Ivan (Grada, 2019)
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
Keywords: Ostatní nelékařské profese