Veselé písničky pro kluky a holčičky - Ráž, Václav (Bambook, 2019)
Zahrajte si a zazpívejte si písničky o věcech, se kterými se děti setkávají každý den. Krásné melodie jsou ideální pro hraní a zpívání doma, ale i ve školce, ve škole či v dětském sboru.
Keywords: Populárně naučná pro děti; Pracovní sešity, zábava, hry