Autobusy Škoda 706 RO a RTO historie, vývoj, technika, modifikace - Harák, Martin (Grada, 2019)
Historie, technika, odvozené verze i úpravy prvního poválečného autobusu Škoda 706 RO i jeho ikonického nástupce, autobusu Škoda 706 RTO.
Keywords: Retro