Fashion management - Khelerová, Vladimíra (Grada, 2019)
Na trhu ojedinělá publikace se věnuje všem hlavním aspektům, které ovlivňují výrobu a prodej módního zboží. Představuje jednotlivé kategorie módy i celý cyklus od tvorby trendů přes návrh a výrobu zboží až po jeho prodej. Ukazuje nejen líbivou tvář odvětví, ale i jeho stinné stránky.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej; Podnikání a management; Umění a kultura