Účetnictví, daně a financování pro nestátní neziskovky 3., aktualizované vydání - Pelikánová, Anna (Grada, 2018)
Po přečtení knihy se budete orientovat ve veškeré legislativě pro nestátní (soukromé) neziskové organizace. Jde o jedinečný ucelený přehled poznatků v oblasti financování, účetnictví, daní a v právu těchto subjektů. Samozřejmostí je promítnutí změn podle nového občanského zákoníku a novel zákona o účetnictví a daňových zákonů.
Keywords: Účetnictví