Konec zlobení - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2019)
Učit ve 2. B není žádný med. Je to totiž třída plná malých zlobivců, na které je každý krátký. Když ale nová paní učitelka získá nečekaného kouzelného pomocníka, začnou se dít věci! Podaří se zlobivé děti přece jen polepšit?
Keywords: První čtení