Odkaz Joyce E. Travelbee pro ošetřovatelství 21. století - Koťa, Jaroslav (Grada, 2019)
Poprvé v domácí literatuře o myšlenkách a odkazu teoretičky ošetřovatelství Joyce E. Travelbee. Publikaci zpracovali odborníci Jihočeské univerzity.
Keywords: Sestra; Sociálně zdravotnický pracovník; Pro humanitní obory