Ošetřovatelské postupy pro zdravotnické záchranáře II - Veverková, Eva (Grada, 2019)
Základní učebnice předmětu Ošetřovatelské postupy oboru zdravotnický záchranář, která obsahuje veškerá témata pro optimální splnění studijních povinností v základním předmětu oboru.
Keywords: Záchranář