Vlk a já - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2020)
Jonáš najde v lese štěně chycené do medvědí pasti. Protože mu rodiče psa zakázali, Jonáš schová štěňátko u sebe v pokoji. Jakmile pejska poprvé spatří Jonášův tatínek, hned je mu jasné, že to není pes, ale malý vlček. Jak to všechno dopadne?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy