V kůži rytíře - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2019)
Dobrodružný příběh o velké statečnosti ze světa rytířských soubojů tě uchvátí důmyslnou zápletkou. Sebastian se chystá na svou první bitvu po boku temného rytíře.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy