Terka a bláznivá úča - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2019)
Terezka nesnáší školu. A navíc je ta nová učitelka plná energie a hýří všelijakými nápady. Taková otrava! Terka se tedy rozhodne novou úču svými fórky ze školy vyštvat. Podaří se jí to?
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky