V zajetí vlčích máků Nepodceňuj znamení - Digtyar, Dominika (Cosmopolis, 2019)
Anežka vede život jako každý maturant. Zato její nový soused vzbuzuje celou řadu otázek. Kde přišel k jizvě přes celou tvář? Proč žije jen se svým strýcem, který mu neřekne jinak než Falko? Kam spolu každou chvíli mizí? Napínavý příběh plný tajemna, lásky a nebezpečí, kde hrdinové nezachraňují svět, ale jen sami sebe!
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Sci-fi, fantasy; Young Adult, New Adult