Co má poznat správný Čech - Vaněček, Michal (Bambook, 2019)
Pokračování úspěšné knihy Co má vědět správný Čech, tentokrát zaměřené na poznávání významných míst naší vlasti. Víš, který náš hrad je nejnavštěvovanější? Jaké muzeum je nejzajímavější? Poznáš, kde se točila pohádka Tři oříšky pro popelku? Nebo kudy vede naučná stezka až do pravěku? V této knížce se dozvíš odpověď nejen na tyto otázky...
Keywords: Populárně naučná pro děti; Čtení s poučením