Praha neznámá IV - Ryska, Petr (Grada, 2019)
Nová netradiční místa a zákoutí Prahy na vás čekají ve čtvrtém dílu oblíbené knihy Praha neznámá. Navštivte společně s autorem romantický Jánský vršek na Malé Straně, nebo si prohlédněte honosné či méně okázalé vily na Vinohradech. Projděte se z Malé do Velké Chuchle, nebo se zatoulejte do nejmenší pražské čtvrti Zadní Kopanina a do kolonie Domov.
Keywords: Architektura; Průvodce