Květinové kirigami papírové 3D květy - Yamamoto, Emiko (Grada, 2019)
Spony na záclony, věnce a věnečky, květinové závěsy, slavnostní dekorace, 3D přání vytvořené z nádherných papírových květů pečlivého řemeslného zpracování vzbudí jistě mnoho komplimentů.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi