Na Elzu je spolehnutí - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2019)
Mňouká, přede, mazlí se, miluje mlíčko a svou paní Mikulkovou. Zkrátka kočka. Vlastním jménem Elza. Jenomže Elza není jen tak ledajaký domácí mazlíček. Tahle kočka vám předvede velkou záchrannou akci a zároveň klidně uvaří večeři pro celou kočičí partu. Spolehněte se, že s neohroženou Elzou se nudit nebudete!
Keywords: První čtení