Operační polohy - Kolektiv autorů (Grada, 2021)
Doposud nebyl vydán manuál operačních poloh pro jednotlivé operační výkony, včetně robotických operací. Publikace tohoto druhu je na našem trhu ojedinělá.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie