Semínka z vlastní zahrady - Dostálek, Petr (Grada, 2019)
Chcete poznat fascinující svět přírody na vaší zahradě a mít své vlastní plodiny pěstované ze semínka do semínka? Umění domácího semenaření je dobrodružná a zábavná cesta. S chutí se začtěte do knihy, která vám poodhalí jeho zákoutí a taje a naučí vás, jak postupovat, pokud se rozhodnete na ni vydat.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Zahrada