Zahrada přírodní, okrasná, užitková - Prath-Krejčová, Ilona (Grada, 2019)
Majitelům zahrad se nabízí mnoho možností, jak k zahradní tvorbě přistupovat, jak se o zahradu starat. Současným trendem je propojit okrasné rostliny s planými, avšak zdraví prospěšnými druhy v jeden harmonický celek. V knize najdete i četné rady na využití zahradních plevelů k léčení těla i duše.
Keywords: Zahrada