Němčina více než 4000 slovíček v 70 tématech - Koubková, Jitka (Grada, 2021)
Stručná jazyková příručka, která obsahuje více než 4000 německých slovíček, typických slovních spojení a obratů rozdělených do 70 tematických oblastí.
Keywords: Jazyky; Němčina