Háčkujeme pro miminka - Krampolinka (Grada, 2021)
Vstupte s námi do kouzelného barevného světa, plného nápadů a inspirace! Podle podrobných návodů doplněných fotografiemi uháčkujete originální oblečení - botičky, svetřík, čepičku a rukavičky, čelenku nebo kšiltovku, šatičky i kalhoty, které miminko využije po celý rok.
Keywords: Rodičovství; Výtvarné techniky, umění; Řemesla