Zatoulané štěně Kdo se bojí, nesmí do lesa - Ráž, Václav (Bambook, 2019)
Zdá se, že úžasné prázdniny u babičky nemůže nic pokazit. Jednoho dne se ale ztratí Ondrovo nové štěňátko a on musí pro jeho záchranu překonat svůj největší strach - strach z lesa. Najde dostatek odvahy a zachrání ho?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Příběhy, deníky