Čumidlo a fujtajblíci se školáky - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2019)
Čumidlo je strašidýlko, takový malý dráček s velikýma očima. Objevuje se, když někdo dělá něco, co se dělat nemá. To se pak na něj neustále upřeně dívá, prostě čumí... Tentokrát pořádně vystraší partu školáků.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy