Příchozí 3 - Návrat bohyně - Poklop, Vladimír (Kopp, 2021)
Přichází varování, že organizace Kruhů se hroutí a její členové jsou systematicky likvidováni. Marek a Alan varování podcení a jsou uneseni. Jejich zmizení přinutí Irenu odhalit své inkognito a vyrazit na válečnou stezku za jejich záchranou. Cesta všechny tři zavede zpět do Centra, kde odhalují šílený plán na obrození Kruhů. Podaří se jejich současným zástupcům zvládnout bytost, která se Kruhům kdysi postavila? A pokud oni zklamou, dokáží to Marek, Alan a Irena? Nebo selžou všichni a stanou se služebníky té, která se vrací z hlubin času?
Keywords: Sci-fi, fantasy