Pohybové hry pro školáky 129 cvičení pro rozvoj sportovních dovedností - Pokorný, Ivan (Grada, 2019)
Soubor 129 cvičení určených ke správnému nácviku základních sportovních dovedností je určen zejména učitelkám a učitelům základních škol, ale jistě ho využijí i cvičitelé a trenéři žákovských kategorií pro rozvoj všeobecné přípravy dětí.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Děti a sport; Fitness a kondice; Trénink