Kondiční příprava dětí a mládeže Zásobník cvičení s moderními pomůckami - Zumr, Tomáš (Grada, 2019)
Kniha přináší téměř dvě stovky efektivních cvičení, názorně ilustrovaných na fotografiích, zaměřených na kondiční trénink dětí a mládeže s využitím moderních tréninkových prostředků.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Děti a sport; Fitness a kondice