Pohádkové minimuzikály pro děti - Kotová, Marcela (Grada, 2019)
Kdo zachrání berušce její tečku? Může se žralok skamarádit s rybkami? A podaří se nakonec napravit nevyléčitelného medvědího lenocha Míšu? Odpověď na tyto a mnohé další otázky najdete v knížce plné pohádkových dobrodružství a veselých písniček.
Keywords: Rodičovství; Pedagogika; Pracovní sešity, zábava, hry; Tvoříme s dětmi