Panda Fanda - Balcarová, Veronika (Bambook, 2020)
Vydejte se s pandou Fandou do světa fantazie! Proletíte se vesmírem, přistanete na Venuši a dokonce se zúčastníte i Lesních olympijských her pro zvířátka.
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky