Ema a jednorožec - Zázračný lektvar Skvělý příběh o velkém kamarádství! - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2018)
Skvělý příběh o velkém kamarádství! Ema hledá spolu s jednorožcem Keirou a s kamarády z Říše snů lék pro nemocnou maminku. Dokážou ji společně zachránit?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy