Porodnictví v kostce - Roztočil, Aleš (Grada, 2020)
Učebnice porodnictví určená především pro mediky a mladé lékaře před atestací v rozsahu přesně takovém, jaký je potřeba. Pochopíte podstatu oboru a dozvíte se takový objem informaci, který vás nezahltí. Potřebné minimum pro složení zkoušky. Přehledná, didaktická publikace s četnými názornými obrázky. Knihu ocení i porodní asistentky.
Keywords: Gynekologie a porodnictví