Pohádky z pokojíčku - Horová, Ladislava (Bambook, 2019)
Taky máte někdy pocit, jako by vaše hračky byly živé a rozuměly vám? Nejste daleko od pravdy - třeba u dvojčat Jůlinky a Matěje bývá každou noc pěkně veselo. Panenka Nanynka a medvídek Chlupáček totiž nejsou žádné obyčejné hračky.
Keywords: Pohádky