Osobnost v projektivních metodách - Tuber, Steven (Grada, 2020)
Publikace se věnuje možnostem využití projektivních metod v diagnostice osobnosti a vede čtenáře k tvořivému psychologickému uvažování o datech získaných pomocí těchto technik.
Keywords: Psychologie odborná